Programma's

Let's Talk Business foto programmering

Let's Talk Business

Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business. Elke maandag, woensdag en vrijdag op New Business Radio.
Lees meer
People Power foto programmering

People Power

Luister elke maandag tussen 15:00 en 18:00 uur naar People Power. Glenn van der Burg gaat met zijn gasten in gesprek over de kracht van mensen in organisaties.
Lees meer
De Ondernemer foto programmering

De Ondernemer

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham. De Ondernemer hoor je elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur.
Lees meer
060421 Doordenkers Roelof en Sjaak

Doordenkers

Roelof Meijer en Sjaak van Heukelum presenteren samen een 'baanbrekend' programma over doorwerken na je pensioen. Elke eerste dinsdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur.  
Lees meer
My Personal Finance foto programmering

My Personal Finance

Luister elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur naar de talkshow My Personal Finance met Roelof Meijer.
Lees meer
Business Open 3.0 foto programmering

Business Open 3.0

Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit magazine programma. Elke derde dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met Roelof Meijer.
Lees meer
Marketing Report foto programmering

Marketing Report

In Marketing Report ontvangen Peter Wybenga en Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand tussen 18:30 en 20:00 uur, bepalende spelers uit de marketingcommunicatie wereld.
Lees meer
Smart Mobility foto programmering

Smart Mobility: The Future Is Now

Marco Maréchal neemt je in Smart Mobility: The Future Is Now mee naar de toekomst van smart mobility en smart city. Elke laatste dinsdagmiddag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur.
Lees meer
MediaMatters foto programmering

MediaMatters

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector. Bert Kok en Rick van Dijk hoor je iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur.
Lees meer
Hey Customer!

Hey Customer!

Luister elke laatste donderdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur naar Hey Customer! Martine Hauwert en Rob Wennink nemen je mee door de verschillende fases van de customer journey.
Lees meer
Van A tot Z Succesvol foto programmering

Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur.
Lees meer
Fabienne en Carlo van Funding Your Business

Funding Your Business

Elke eerste vrijdag van de maand hoor je tussen 11:00 en 12:00 uur de meest inspirerende items voor ondernemers in Funding Your Business met Fabienne de Vries.
Lees meer
Groene groeiers

Groene Groeiers

In Groene Groeiers gaat presentator Glenn van der Burg met verschillende studiogasten op zoek naar duurzame matches. Elke tweede vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur.
Lees meer
Impact foto programmering

Impact

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is het tijd om 'Impact' te maken op New Business Radio. Tussen 14:00 en 15:00 uur met Glenn van der Burg.
Lees meer
Business Update programmering foto

Business Update

In Business Updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector.
Lees meer

Luister live