Programma's

Smart Mobility foto programmering

Smart Mobility: The Future Is Now

Marco Maréchal neemt je in Smart Mobility: The Future Is Now mee naar de toekomst van smart mobility en smart city. Elke laatste dinsdagmiddag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur.

Jezelf altijd al afgevraagd hoe mobiliteit er rond het jaar 2030 uit gaat zien? Hoe ziet de infrastructuur er tegen die tijd uit en zijn steden nog wel steden? In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk.

De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het is een interactief radioprogramma die volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

Marco Maréchal
Marco Maréchal is werkzaam als strategisch (communicatie) adviseur, projectleider, spindoctor, dagvoorzitter en presentator. In 1996 startte hij zijn bedrijf Connected Strategische Veranderingsprocessen. Daarmee was hij intensief betrokken bij onder meer de markt van de waterschappen-, en bij mobiliteit, verkeer en vervoer.

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Klik hier om naar de podcasts te luisteren.

Luister live