Nieuws

nienke onnen 26 september 2023

Natuur & Milieu: een frisse kijk op reizen

Een nieuwe Smart Mobility op New Business Radio gemist?

Belangenorganisatie Natuur & Milieu presenteert een nieuwe mobiliteitsvisie. In de visie staan concrete maatregelen en ambities. Wat betekent deze visie en op welke manier kunnen we de concrete maatregelen en ambities daadwerkelijk gaan invoeren? Marco Maréchal ging erover in gesprek met Nienke Onnen, programmaleider Mobiliteit bij Natuur & Milieu.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden dat volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live