Nieuws

De Ondenemer 250423

De Ondernemer #45

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling hadden dit keer als co-host Edwin van der Ham van logistics expert Monta. Dit keer alles over e-commerce en logistiek. Wat doet Monta, wat maakt het zo bijzonder t.o.v. de concurrentie en op welke markt bedient Monta zich? Welke trends spelen er binnen binnen de e-commerce? Wat betekent bijvoorbeeld de opkomst van AI voor Monta?

Een blik op de uitdagingen van vele webshops anno 2023. Wat ziet van der Ham daarvan? Denk aan inflatie, strengere wetgeving, concurrentie uit China, maar ook hete hangijzers als retourneren (daar geld voor vragen) en duurzaamheid.

Verder zijn te gast in deze uitzending Mauro Wilson Estevão van duurzaam kledingmerk Mausons, Peer van Andel van Jimme, Hans Biesheuvel van ONL en Bob Ponsen van GiG Hard Seltzer.

Natuurlijk kwam ook Job van den Berg weer langs voor een verse Data Dinsdag en hoorde je De Ondernemer Onderweg met dit keer de Lotus Emira.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live