Nieuws

LTB Oneflow

Veiligheid binnen de online contracten

Fabienne de Vries sprak tijdens Let’s Talk Business met Niek Hermus van Oneflow.

Oneflow is een platform dat het hele contractproces van begin tot eind automatiseert. Het zorgt ervoor dat processen sneller verlopen en daarbij het contractproces gemakkelijker moet maken binnen één platform. Hoe kijken zij naar de toekomst en hoe zijn de regels wat betreft de AVG in Europa? Daar ging Fabienne de Vries over in gesprek met Niek Hermus.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live