Nieuws

210622 Business Open 3.0

De wereld van de ICT

Roelof Meijer dook tijdens Business Open 3.0 helemaal in de wereld van de ICT.

Roelof Meijer sprak tijdens de uitzending met Bastiaan de Groot van ABC Scherm, Andrii Shykhman van MetaVerseBay, Rein Korthals Altes van Business Open, Mark Reinders van De Netwerk Groep en Dieter Möckelmann van GoMeet. Centraal stond techniek en communicatie. Zo sprak Roelof met zijn gasten over de opmars van LED, 3D networking, het nieuwe netwerken en hoe we deel kunnen nemen aan Web3 en de metaverse.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live