Nieuws

130422 Let's Talk Business Sdu

Innoveren tijdens de waan van de dag

Sander de Groot en Esther van Doesburg van Sdu waren te gast in Let’s Talk Business.

Sdu is een onderdeel van het Europese Lefebvre Sarrut. Ze ontwikkelen producten en diensten voor advocaten, notarissen, het bedrijfsleven, belastingadviseurs en overheden om in het heden en in de toekomst succesvoller te zijn. Waar zit de grootste uitdaging en hoe krijg je mensen mee in het vormgeven van innovatie met het oog op de waan van de dag? Daarover ging Fabienne de Vries in gesprek met Sander de Groot, CEO van Sdu binnen Lefebvre Sarrut en Esther van Doesburg, Chief Innovation Manager bij Sdu binnen Lefebvre Sarrut.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live