Nieuws

Roelof Meijer en Sjaak

Een transparanter pensioenstelsel

Doordenkers stond helemaal in het teken van het nieuwe pensioenakkoord.

Het kabinet heeft samen met werknemers- en werkgeversorganisaties een pensioenakkoord gesloten met nieuwe afspraken over pensioenen en AOW. Die moeten het pensioenstelsel transparanter en persoonlijker maken. Doordenkers staat deze week helemaal in het teken van deze nieuwe pensioenregeling. Samen met Wilfred Korthouwer, pensioenadviseur bij WK Pensioenconsultancy, bespraken Roelof Meijer en Sjaak van Heukelum wat we er van kunnen verwachten.

Doordenkers Roelof Meijer en Sjaak van Heukelum presenteren samen een 'baanbrekend' programma over doorwerken na je pensioen. Daarbij gaan ze in op vragen als: Hoe kunnen werkgevers talent binnenhouden en hoe zit het eigenlijk met werken na pensioen? Het is de start van een nieuwe maatschappelijke discussie.

Doordenkers is elke eerste dinsdag van de maand tussen 14:00 tot 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live