
Smaak als sleutel tot innovatie in food
De foodbranche staat op een keerpunt. Consumenten willen gezonder eten, letten steeds meer op duurzaamheid en raken geïnspireerd door wereldse keukens. Tegelijkertijd zoeken ondernemers naar gemak, flexibiliteit en onderscheidend vermogen. Hoe blijf je als leverancier van kruiden, specerijen en sauzen relevant in die turbulente mix van verwachtingen en trends?
Epos is al sinds 1952 dé specialist in kruiden en sauzen voor professionals. Maar het bedrijf doet meer dan smaak leveren: het helpt slagers, verswinkels en foodservicebedrijven om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Van zoutarme blends en duurzame sourcing tot inspirerende concepten die ook door de nieuwe generatie medewerkers te bereiden zijn.
Ron Lemmens ontving in deze Business Update Anton Geerts en Marc Antonioli van Epos. Zij vertelden hoe Epos foodtrends vertaalt naar concrete smaakoplossingen, welke rol innovatie speelt in hun toekomstvisie en hoe je als leverancier het verschil maakt in een verzadigde markt.
New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.
In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?
Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!
De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.