Nieuws

111024 Let's Talk Business Cornelissen Groep

Hoe verminder je je CO2-uitstoot als logistiek gigant?

Fabienne de Vries ontving Cornelissen Groep in deze Let's Talk Business.

Cornelissen Groep is bijna niet weg te denken uit de logistieke dienstverlening in Nederland. Het is een internationaal bedrijf met meer dan 1200 werknemers en een wagenpark van vijfhonderd moderne vrachtwagens. Al bijna negentig jaar houden zij zich bezig met transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen. Hun focus ligt daarbij op slimme, snelle en duurzame logistieke oplossingen.

Bij Cornelissen Groep hechten ze veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. Dit is onder meer terug te zien in hun logistieke oplossingen. Het doel is daarnaast om in 2028 een CO2-reductie van 50% te bereiken. Hoe willen ze dit doel bereiken en welke stappen heb zij als bedrijf al genomen? Fabienne de Vries ging hierover in gesprek met CEO Mark van der Drift en Manager Inkoop en Innovatie Peter Leegstraten.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live