Nieuws

Let's Talk Business - Energiepartners 130924

Verduurzamen van gebouwen is “ook” een verdienmodel

Fabienne de Vries ontving het bedrijf EnergiePartners in Let's Talk Business.

De missie van EnergiePartners is om bedrijven te helpen energie te besparen en onze planeet te behouden voor de toekomst. Het doel is om bedrijven te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun energieverbruik te verminderen en zo minder CO2 uit te stoten.

EnergiePartners is ontstaan vanuit het idee dat er voor het mkb in Nederland geen werkende aanpak was waarmee zij concreet werden geholpen met energiebesparing. Inmiddels passen ze deze methode ook toe bij bedrijven die groter zijn dan het traditionele mkb en blijven ze de dienstverlening verbreden naar de nieuwe uitdagingen en kansen die de steeds ontwikkelende energietransitie biedt.

Hoe blijven ze als bedrijf innoveren en garanderen op geldbesparing en duurzaamheid? Fabienne de Vries ging erover in gesprek met Jeroen Witteveen, Cas Stork en Robert Hendriks van Energiepartners.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live