Nieuws

LTB Spierfonds 260624

Onderzoek is de sleutel

Martine Hauwert sprak met prof. dr. Pim Pijnappel, dr. Ellen Sterrenburg en Dirk Van Asseldonk.

Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert, stuurt en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Omdat ze weten dat wetenschappelijk onderzoek de enige sleutel is om alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken. 

Het Prinses Beatrix Spierfonds, het Erasmus MC en LentiCure gaan een bijzondere samenwerking aan met als belangrijkste doel; het op de markt brengen van een vooruitstrevende en levensreddende gentherapie voor de ziekte van Pompe voor een maatschappelijk verantwoorde prijs. De ontwikkeling van de gentherapie voor deze ernstige spierziekte heeft zich in het laboratorium inmiddels bewezen. Martine Hauwert ging over de samenwerking in gesprek met prof. dr. Pim Pijnappel, die al jaren werkt aan de therapie voor de ziekte van Pompe; en dr. Ellen Sterrenburg, algemeen directeur van het Spierfonds; én Dirk Van Asseldonk, directeur van LentiCure.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live