Nieuws

smart city

Wordt India de nieuwe 'smart city'?

Je hoorde een nieuwe aflevering van Smart Mobility met alles over India op New Business Radio.

India is hard op weg om smart city en smart mobility op de kaart te zetten. Daarnaast hebben ze de ambitie om het meest innovatieve land van de wereld te worden. Wat is de huidige en toekomstige situatie in India en wat is het effect op de bevolking? Marco Maréchal sprak erover met Venkata Chunduru, Director bij Arcadis IBI Group.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden dat volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live