Nieuws

 SpecifAI Parking oprichter Paul Bloemen - smart mobility 280524

De impact van data en AI op parkeersystemen

Het ging tijdens Smart Mobility over een innovatief project.

SpecifAI Parking heeft een datadashboard ontwikkeld dat de operationele efficiëntie verbetert en bijdraagt aan de doelstellingen voor een bereikbare en leefbare stad.

SpecifAI Parking oprichter Paul Bloemen leidt dit innovatieve project. Marco Maréchal ging met hem in gesprek over de impact van data, AI en geavanceerde parkeersystemen op het mobiliteitslandschap.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden dat volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live