Nieuws

NBR LIVE! 020524 groeps

Hoe onderneem je binnen een corporate?

Je hoorde de eerste aflevering van New Business Radio LIVE! met Glenn van der Burg.

MT ging samen met Sprout, BNR nam afscheid van flink wat medewerkers, maar DPG Media Group lanceert juist een nieuw multimediaal platform voor zakelijke beslissers. Hoe bouw je een nieuw mediamerk 'from scratch' op? Robert van den Ham van BusinessWise schoof aan in de studio.

Wat gebeurt er als een Oostenrijker die in Duitsland studeerde en in Nederland 'serial entrepreneur' werd een boek schrijft over Leiderschap. Dan komt er een bijzondere titel uit: 'Elephants F*ck Elephants'. Auteur van het boek Sven Withofs was te gast. Ook hoorde je een flink gevulde Newsflash en de Zakelijke Podcast Top 3 van Sander van Gelderen, CMO van Effectory. 

Vanaf 2035 mogen auto's die CO2 uitstoten niet meer verkocht worden. Maar de bijtelling van een elektische auto is wel flink gestegen. Wat is wijsheid als je nu een nieuwe auto wil kopen? Expert Remco Slik van MKB Brandstof gaf tips.

AI heeft nu al een flinke invloed op marketing, communicatie en het onderwijs. Wat zijn de kansen van AI in de sales? Erik Klein Nagelvoort en Wessel Berkman legde het uit. Daarnaast hoorde je de Pitch van Ghislaine van der Knaap van Roots. 

New Business Radio LIVE! is hét magazine programma waar de ontwikkeling van de business en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met innovaties, ondernemersverhalen, inzichten uit de wetenschap, een ondernemerspitch en een topauteur.

Luister live