Nieuws

BusinessWise - Rethinking Work 230424

Van AI tot 'Gen Z'

Dit keer stond AI, het bedrijfsleven en 'Gen Z' centraal in BusinessWise Experts: Rethinking Work.

Hoe is AI de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven aan het veranderen? Hoe zit het daarnaast met de veelbesproken Generatie Z en hoe zouden we moeten communiceren met die jongeren op (en buiten) de werkvloer?

Mens, werk, arbeidsmarkt: zou dat ook anders kunnen of móeten? Gerben van Driel en Marieke Dam bespreken het wekelijks in BusinessWise Experts: Rethinking Work.

Met AI-expert Job van den Berg (AI.nl) en futurist Aragorn Meulendijks (Mr. Metaverse) als studiogasten namen we een sprong in de tijd: 2040. Hoe heeft AI en de verdere digitalisering de arbeidsmarkt en ons werkende leven veranderd? 

GenZ-expert Jos Ahlers en Whello-directeur Nasser Al Kamouchi deelden hun kennis over hoe zij vinden dat werkgevers moeten leren omgaan met Generatie Z, waaronder over hoe anders we met hen moeten communiceren.

BusinessWise Experts: Rethinking Work is er wekelijks op dinsdag van 10:00 tot 11:00 uur. Het (kijk)radioprogramma is te beluisteren op New Business Radio en te zien op YouTube en BusinessWise.nl.

Luister live