Nieuws

Rethinking Work afl 1 Marieke en Gerben

Hoe blijf je inzetbaar op de arbeidsmarkt?

Je hoorde het nieuwe programma Rethinking Work op New Business Radio.

In dit wekelijkse programma 'Rethinking Work' gaat presentator Gerben van Driel en arbeidsmarkt- en wervingspecialist Marieke Dam in gesprek met verschillende gasten over mensen, werk en de arbeidsmarkt.

Met de toenemende globalisering, robotisering en technologische ontwikkelingen veranderen de eisen die aan werkenden worden gesteld. We moeten ons blijven ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt en daarbij eigen regie te hebben. Althans, dat is de gedachte vanuit de overheid achter een Leven Lang Ontwikkelen, een aanpak die een 'positieve en sterke leercultuur' tot stand moet brengen. 

Te gast in de feestelijke eerste uitzending waren: Piet Mathôt, leiderschapscoach, trainer en systeemopsteller bij Life University; Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt & RVO bij Randstad Groep; Marieke Pepers, Chief People Officer bij Nmbrs; en Pieter Gautier, hoogleraar economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Rethinking Work is wekelijks op dinsdag van 10:00 tot 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio, met als presentator Gerben van Driel en arbeidsmarkt- en wervingspecialist Marieke Dam als vaste sidekick.

Luister live