Nieuws

130424 De Ondernemer Dag van de ZZP'er

De Dag van de ZZP'er 2024 op New Business Radio

De Ondernemer was er tijdens de Dag van de ZZP’er weer LIVE bij vanuit Nijkerk.

In een uitverkocht Hart van Holland in Nijkerk zette De Ondernemer de studio op en bracht live verslag uit van hét evenement voor zelfstandigen. Diverser dan ooit, zo kon je het programma van de Dag van de ZZP’er van dit jaar met recht betitelen. Hét jaarlijkse evenement voor zelfstandigen behandelt alle uitdagingen waarmee ZZP’ers te maken krijgen op een uitdagende manier. Zo werden er negen keynotes en zzp-talks gehouden en natuurlijk schoven deze sprekers en experts aan in de studio om hun verhaal nog eens dunnetjes over te doen.

Roland Tameling en Jonathan van Noord namen je tijdens de Dag van de ZZP’er mee in de wereld van zelfstandig ondernemen. Vanuit Hart van Holland gingen ze in gesprek Frank Alfrink, Kay Burger, Charlotte Delicaat en Leo Kits van ZZP Nederland, olympisch schaatskampioen Mark Tuitert, dagvoorzitter en cabaretier Peter Heerschop, FOTY finalist 2023 Marianne Dijkshoorn, FOTY winnaar 2023 Irene Kersten, Amanda van de Plas van Financial Lease, Marjolein Bongers van LinkedIn, Lars Ruigrok van a.s.r. Nederland, Edwin Vlieg van Moneybird, Cristel Zwart van De Concept Academie, FOTY winnaar 2022 Martin van Kranenburg, Jan Willem van Es van Hiscox, Erwin Sprengers van KPN, Jaap Jan Brouwer van Stichting ZSO en Berith Spoelstra van By Berith.

De Ondernemer op New Business Radio stond zaterdag 13 april in het teken van de Dag van de ZZP’er. Van 11:00 tot 15:00 uur waren Roland Tameling en Jonathan van Noord LIVE te horen vanuit Hart van Holland in Nijkerk.

Luister live