Nieuws

LTB entrepeneurs organization

De kracht van Entrepreneurs Organization NL

De leden van Entrepreneurs Organization schoven aan in Let's Talk Business.

Het platform van de Entrepreneurs Organization biedt ondernemers de mogelijkheid om hun eigen persoonlijke ervaringen te delen en zo de andere ondernemers te inspireren met hun verhalen. Hoe werkt het platform en wat zijn voor organisaties de voordelen? Fabienne de Vries ging in gesprek met leden Victor van Tol van Snapp Car, Berend te Voortwis van Grutto, Kim Tchai van Tchai International en Olivier Monod de Froideville van de 360 Experience Group over de Entrepreneurs Organization.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door E-Expansion en Baaz.nl.

Luister live