Nieuws

Raoul van der Struijk

Welke beweging zie je in Smart Mobility?

Smart Mobility stond dit keer in het teken van de Intertraffic Amsterdam.

De Intertraffic Amsterdam gaat helemaal in op de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, veiligheid, parkeren, slimme mobiliteit en verkeersmanagement. In deze uitzending van Smart Mobility sprak Marco Maréchal met zijn gasten over de beurs, de harde infrastructuur, de aankomende trends en hoe dit allemaal kan bijdragen op het gebied van Smart Mobility.

Marco Maréchal ontving Raoul van der Struijk van Erdi en Benny Nieswaag van Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Beide gasten zijn lid van de advisory board van de Intertraffic beurs, dat dit jaar plaatsvindt van 16 t/m 19 april.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden dat volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live