Nieuws

Let's Talk Business WDL Kredietfondsen

Financiële innovatie

Fabienne de Vries sprak met Bart van der Wielen in Let's Talk Business.

WDL Kredietfondsen, onder leiding van CEO Bart van der Wielen, levert als fondsbeheerder een waardevolle bijdrage aan het Nederlandse MKB, door het samenbrengen van beleggers en zakelijke geldnemers. Beleggers wordt hierdoor een interessante beleggingscategorie aangeboden en het MKB krijgt toegang tot financiering. Naast ondernemingen geeft WDL ook vastgoedbeleggers en vastgoedontwikkelaars toegang tot kapitaal.

WDL Kredietfondsen gaat verder dan financiering verstrekken. Als financieringsspecialisten voegen ze waarde toe aan het proces, waardoor ze niet alleen het financiële aspect beheren, maar ook strategische meerwaarde bieden aan het MKB en de vastgoedsector. Hoe gaat de markt zich ontwikkelen en welke kansen liggen er voor zowel mkb-ondernemers als beleggers? Fabienne de Vries ging er met Bart van der Wielen over in gesprek.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live