Nieuws

TSH 20 december 2023

M&A trends en collectieve groei in de MSP markt

Fabienne de Vries ontving het bedrijf TSH in Let's Talk Business.

Met bewezen concepten, knowhow, expertise, maar ook ervaring en financiële middelen, biedt TSH succesvolle ICT- en MSP-bedrijven de kans om hun ware potentieel te bereiken en te ontketenen. Ze ontwikkelen en leveren nieuwe vaardigheden om leiderschap te laten groeien, management te trainen, personeel op te leiden en nieuwe zakelijke perspectieven te (her)ontdekken.

In de dynamische wereld van Managed Service Providers (MSP's) is het cruciaal voor ondernemers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, vooral als het gaat om fusies en overnames (M&A). Fabienne de Vries dook samen met John Reynders en Mitch Dubbeling van TSH dieper in op wat er momenteel gaande is in de M&A-wereld. Welke trends zijn er qua overnames in de markt?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live