Nieuws

Let's Talk Business - Vereniging leven met dood

Samen sterk in verlies

Fabienne de Vries ontving de 'Vereniging leven met dood' in Let's Talk Business.

Het bestuur, de medewerkers van het Kennis- en Supportcentrum, hun vrijwilligers, samenwerkingspartners en leden: Iedereen die deel uit maakt van deze vereniging heeft een eigen verhaal. Waarom zetten zij zich in voor de Vereniging leven met dood? Samen zijn zij degenen die klaar staan om te doen wat nodig is voor iedereen die een dierbare verliest. 

Wie zijn ze als vereniging en wat zijn de succesfactoren? Fabienne de Vries ging er over in gesprek met Ellen van Son van Vereniging leven met dood.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live