Nieuws

Let's Talk Business Kraijeck Foundation

De jeugd motiveren in aandachtswijken

Fabienne de Vries ontving stichting Krajicek Foundation.

De Krajicek Foundation brengt jeugd in beweging. In aandachtswijken motiveren zij jeugd om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, want kinderen die regelmatig buiten sporten en spelen zijn vrolijker, gezonder én ontwikkelen sneller hun talenten.

Voor ruim 220.000 kinderen in Nederland is buiten spelen en sporten niet vanzelfsprekend. De Krajicek Foundation legt daarom 'Playgrounds' aan. Dat zijn sociaal veilige plekken dicht bij huis, waar kinderen onbezorgd kunnen sporten, spelen en nieuwe dingen kunnen ontdekken. 

Fabienne de Vries ging in gesprek met Gerlinde van Raalte van Krajicek Foundation. Wat zijn de toekomstplannen en wat inspireerde hen om zich te richten op de jeugd in aandachtswijken?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live