Nieuws

DuurzaamInvesteren 8 december 2023

Duurzaam investeren voor een duurzame toekomst

Fabienne de Vries ontving het bedrijf DuurzaamInvesteren in Let's Talk Business.

DuurzaamInvesteren bouwt iedere dag bewust aan een duurzame toekomst. Zij analyseren, structureren en creëren overzicht. Ook brengen zij vraag en aanbod van serieuze ondernemers en investeerders samen om vandaag te komen tot de antwoorden voor morgen.

Wie zijn hun investeerders en hoe kijken zij naar de toekomst? Fabienne de Vries ging erover in gesprek met Dennis Kromhout van der Meer en Hans van der Pouw van DuurzaamInvesteren.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live