Nieuws

LTB Grolsch 291123

Bierrevolutie op komst

Fabienne de Vries sprak met Susan Ladrak van Grolsch in Let's Talk Business.

Grolsch kenmerkt zich door een eigen kijk op de wereld en op bier in het bijzonder. De brouwerij is bekend vanwege de halve liter beugelfles en Grolsch heeft een historie die teruggaat tot 1615. Daarmee behoren ze tot één van de oudste ondernemingen van Nederland. Sinds 1995 mag Grolsch zich 'Koninklijk' noemen. Fabienne de Vries ging met Susan Ladrak, Sustainability Manager bij Koninklijke Grolsch, in gesprek over de overgang naar emissievrij brouwen en plasticreductie. Wat zijn de plannen en mogelijkheden?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live