Nieuws

Erik Ziengs ONL 28 november 2023 De Ondernemer

De Ondernemer #66

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer met Robert van den Ham gemist?

Na tien jaar aan het roer van brancheorganisatie ONL voor ondernemers geeft Hans Biesheuvel het stokje door aan Erik Ziengs, voormalig Kamerlid namens de VVD én telg uit de bekende ondernemersfamilie. In deze uitzending vertelde Erik wat hij gaat doen voor ondernemers in Nederland.

Voor zijn politieke carrière was Ziengs zelf ook ondernemer: hij begon in de de horeca, maar zat later in de sportkleding, reclameartikelen en textieldrukkerij. Zijn vrouw en dochter hebben drie kapperszaken. "Een echte ondernemer die weet hoe het spel in Den Haag wordt gespeeld", aldus vertrekkend voorman Biesheuvel. Hoe wil Erik zich in zijn nieuwe rol gaan inzetten voor ondernemers? Welke onderwerpen moeten er volgens hem bovenaan de agenda staan?

Verder te gast in de uitzending waren Jaap Wijnings van Please, Ellyne Bierman-Hagen van Reflower, Maikel ten Broeke van Vattenfall, Pim Roggeveen van WEAR, Gijs Dalen Meurs van Eyevestor en Ken Serdons van Mollie.

Tot slot hadden we De Ondernemer Pitch met daarin de pitch van Joseph Nickisch van Bamboi, een jonge Amsterdamse ondernemer met passie om de wereld een stukje beter te maken.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live