Nieuws

231123 Trending Today

Hoe kijken ondernemers naar de verkiezingsuitslag?

Trending Today stond dit keer in het teken van de verkiezingsuitslag voor ondernemers.

Het is verkiezingstijd. Er is in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen veel gezegd, gedebatteerd en campagne gevoerd, maar het is nu tijd om de balans op te maken. Wie zijn de winnaars en verliezers? Voor veel ondernemers is het belangrijk om te weten waar zij aan toe zullen zijn.

Tijdens Trending Today namen we de uitslag met politiek beschouwers onder de loep. Daarbij wordt ook teruggekeken naar de uitzending van De Ondernemer Kiest op New Business Radio. Wat is daar gezegd, wat nu wellicht waarheid gaat worden of door de verkiezingsuitslag geen kans van slagen meer heeft?

Ron Lemmens en Roland Tameling gingen hierover in gesprek met Olivier de Neve, één van de presentatoren tijdens De Ondernemer Kiest; Eli Schim van der Loeff, senior adviseur bij Omnicom PR Group; ondernemer Paul Brouwers van G&G Special Sizes uit Tilburg; Henk Vermeer van de BoerBurgerBeweging en Erik Ziengs, voormalig Tweede Kamerlid namens de VVD en per 1 december voorzitter bij ondernemersvereniging ONL.

Trending Today is elke eerste en derde donderdag tussen 17:00 en 18:00 uur te horen op New Business Radio. Welke macro economische ontwikkelingen zijn er? Hoe gaan de politiek, diverse sectoren er mee om? Vanuit meerdere invalshoeken belichten we elke week een andere ontwikkeling. 

Luister live