Nieuws

ParkinsonNL Adse 17 november 2023

Samen sterk tegen Parkinson

Fabienne de Vries sprak met Adse Jelles in Let's Talk Business.

ParkinsonNL, een onafhankelijke organisatie binnen de Parkinsonalliantie, zet zich in voor onderzoek, innovatie, en voorlichting. Het heeft als doel de snelst groeiende neurologische ziekte, Parkinson, te begrijpen en te bestrijden.

Welke concrete stappen onderneemt de organisatie om de ambitie 'Parkinson de wereld uit' te verwezenlijken? Fabienne de Vries ging erover in gesprek met Adse Jelles, directeur-bestuurder bij ParkinsonNL.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live