Nieuws

De Ondernemer #60 10 oktober 2023

De Ondernemer #60

Je hoorde een nieuwe aflevering van De Ondernemer.

Het is een van de grootste uitdagingen in onze economie: het vinden van geschikt personeel. Toch heeft geen enkele partij een oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt in zijn verkiezingsprogramma staan. Hoe kan dat? Jonathan van Noord ging erover in gesprek met Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL voor ondernemers. 

Verder te gast waren Marika van Santvoort van The Good Box, Ben van Duijn van Holy Moly Pizza, naam-expert Floris Hülsmann, Max Ponsen van GiG Hard Seltzer, Ellen van Vliet van Zorgorganisatie 's Heeren Loo, Martijn van Blitterswijk van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Lars Bombeeck en Els Laurey van Please.

Daarnaast hoorde je De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Hij sprak tijdens deze uitzending met Frank van Meel over zijn succesverhaal in de internationale autowereld van BMW M.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live