Nieuws

Kiwatt bankfoto 20 september 2023

Van netcongestie naar slimme batterijoplossingen

Fabienne de Vries sprak met Jacob van Leeuwen van Kiwatt in Let's Talk Business.

De tijd dat energieopslag een avontuur was, is voorbij. De energietransitie is in uitvoering en begint bij ons allemaal, op de zaak en thuis. Kiwatt wil energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is nog beter.

Hoe gaan we van netcongestie naar slimme batterijoplossingen? Fabienne de Vries ging erover in gesprek met Jacob van Leeuwen van Kiwatt.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live