Nieuws

Infinity Recycling 8 september 2023

Recycling to infinity... And beyond

Fabienne de Vries ontving Infinity Recycling in Let's Talk Business.

Infinity Recycling is opgericht door Jan-Willem Muller en Jeroen Kelder om duurzaamheid een rendementsgerichte aanpak te bieden. Zij helpen bedrijven met het opschalen van hun technologie en processen en doen dit als hands-on investeerder. Daarnaast zijn ze een impact fonds, wat betekent dat zij zich primair richten op het maken van een positieve impact op het gebied van klimaatactie.

Fabienne de Vries ging in gesprek met Jan Willem Muller en Jeroen Kelder over het hoe en waarom van hun bedrijf en over welke impact zij maken.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live