Nieuws

VeiligheidNL afhandelfoto 6 september 2023

Al veertig jaar letselpreventie

Martine Hauwert ontving VeiligheidNL in Let's Talk Business.

Ongelukken overkomen je, veiligheid niet. Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Het is het resultaat van onderzoek, wetenschap, interventies en gedrag. VeiligheidNL wil graag dat iedereen in Nederland veilig met risico’s kan omgaan om letsel te voorkomen. Zij doen dit al ruim veertig jaar door veilig gedrag in een veilige omgeving te stimuleren.

Hoe heeft VeiligheidNL zich ontwikkeld over de afgelopen veertig jaar, hoe streven ze naar een balans tussen beschermen en versterken van risicogroepen en hoe gebruiken ze technologie om letsel te begrijpen om preventieve maatregelen te ontwikkelen? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Martijntje Bakker, directeur/bestuurder; en Bart Wichers, manager monitoring en onderzoek bij VeiligheidNL. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

 

Luister live