Nieuws

RE-CROPPED Business Shakers 11 september 2023

Praktische ondersteuning voor groeiende ondernemers

Je hoorde een nieuwe Let's Talk Business met Fabienne de Vries.

Janet Schouten-den Butter, een ondernemer met een achtergrond in marketing en communicatie, heeft Business Shakers gelanceerd. Dit is een nieuw online platform dat zich richt op zowel beginnende ondernemers als ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Dit platform biedt een alles in één oplossing voor ondernemers die praktische informatie en deskundige antwoorden zoeken op hun zakelijke vragen.

Ondernemers kunnen soms terughoudend zijn om hulp te zoeken. Hoe ga je om met weerstand of twijfels die ondernemers kunnen hebben over het inschakelen van een coach? Janet Schouten-den Butter vertelde er meer over.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live