Nieuws

140723 Let's Talk Business ASA

Gen Z en Alpha verbinden met de arbeidsmarkt

Maximilian Krijgsman van ASA was bij Fabienne de Vries te gast in Let's Talk Business.

In 2023 zijn we in een tijd aanbeland waarin de meeste Gen Z'ers de arbeidsmarkt betreden. Hetzij als studentenbaan of voor hun eerste fulltime job. Daarnaast duurt het ook niet heel lang meer voor de eerste Gen Alpha's zich zullen gaan aandienen. Hoe kiezen zij hun carrièrepad en hoe weten zij waar ze nu echt goed in zijn of gelukkig van worden?

ASA is een uitzendbureau dat studenten, starters én (young) professionals de baan helpt vinden die écht bij ze past. Met deze generaties aan de voorkant van de arbeidsmarkt, hoe verbind je ze aan de werkgevers en vice versa? Hoe gaat de toekomst van werk er straks uitzien?

Fabienne de Vries ging er tijdens Let's Talk Business over in gesprek met Maximilian Krijgsman, algemeen directeur van ASA.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live