Nieuws

Robert Peek

Het stimuleren van doorstarts

Ron Lemmens sprak met Robbert Peek in Let's Talk Business.

Doorstart.nl is een portal waarop elke dag de laatste faillissementen zijn te zien. Robbert Peek, founder van het portal, heeft dit tijdens de eerste corona lockdown in 2020 laten ontwikkelen met als doel doorstart te stimuleren. Daarnaast heeft Robbert de boeken 'De Doorstart, warm of koud?', 'Bijna failliet? Zo los je het op' en 'WHOA voor ondernemers' geschreven.

Is er altijd een oplossing te vinden voor de financiële problemen van een bedrijf? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Robbert Peek.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live