Nieuws

Anne&Max LTB 020623

Futureproof eten en drinken

Fabienne de Vries ging in gesprek met Wobbe van Zoelen in Let's Talk Business.

Wobbe van Zoelen is oprichter van fresh food and coffee café Anne&Max. De filosofie van Anne&Max is geïnspireerd op de visie van astronaut Wubbo Ockels. Wobbe werd geïnspireerd tijdens een lezing van de ruimtevaarder over 'de nietigheid en kwetsbaarheid van de wereld'. Het gevolg? Wobbe startte een ontbijt- en lunchroomconcept dat gezondheid en duurzaamheid als basis heeft. 

Vanuit die visie kijkt hij dagelijks naar hoe hij met zijn fresh food and coffee café kan groeien en innoveren. Zo heeft hij als eerste de havermelk vijf cent goedkoper gemaakt dan koemelk en heeft hij zijn eerste flagshipstore geopend, wat de meest duurzame en slimste Anne&Max vestiging tot nu toe is. Het is een voorbeeld voor toekomstige vestigingen, om zo het concept 'futureproof' te maken. Fabienne de Vries ging in gesprek met de oprichter. Wat is zijn visie op 'planeetaardig' ondernemen?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live