Nieuws

LTB Admincontrol 260523

Een interactieplatform voor besluitvormers

Fabienne de Vries ontving het bedrijf Admincontrol in Let's Talk Business.

Admincontrol wordt gebruikt door veel beursgenoteerde, particuliere en staatsbedrijven voor bestuurswerk en due diligence processen in de markten waarin ze actief zijn. Ze stroomlijnen en digitaliseren bestuurswerk voor bedrijven en organisaties van elke omvang en in alle sectoren.

Hoe zorgen zij voor een slim en veilig interactieplatform voor besluitvormers? Fabienne de Vries ging erover in gesprek met Dennis Scheerman, Senior Sales Manager; en Paolo Gambirasi, Country Manager bij Admincontrol.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live