Nieuws

LTB Easly 250523

Gezond leven door grip op je gezondheid

Fabienne de Vries ging in gesprek met Jeroen de Jong in Let's Talk Business.

Easly wil mensen in staat stellen om gezond te blijven door inzicht en grip in hun gezondheidssituatie te geven. Ze maken medische informatie en advies toegankelijk, beschikbaar én begrijpelijk. Hoe willen zij de eerste en tweedelijns zorg ontlasten in de toekomst? Fabienne de Vries ging erover in gesprek Jeroen de Jong, Chief Executive Officer and Founder bij Easly.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live