Nieuws

Suzanne van Pelt van Smart Health ltb 240523

Hoe gezond is jouw bedrijf?

Fabienne de Vries ging in gesprek met Suzanne van Pelt van Smart Health.

De gezondheid van je medewerkers heeft een grote impact op je onderneming. Smart Health is een leefstijl platform dat dankzij de combinatie van technologie, data en medisch gevalideerde methodieken de gezondheid van werknemers waarborgt. 

Uit onderzoek blijkt dat één op de zeven werknemers last heeft van een burn-out. Met de krapte op de arbeidsmarkt kan ziekteverzuim een groot probleem zijn voor werkgevers. Het idee van Smart Health is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen en geloof in preventie en kansengelijkheid. Fabienne de Vries ging hierover in gesprek met Suzanne van Pelt van Smart Health. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live