Nieuws

Let's Talk Business 170521 content guru

Hoe lever je het beste klantcontact?

Ron Lemmens ontving het bedrijf Content Guru in Let's Talk Business.

Content Guru helpt klanten met hun klantcontact. Ze zijn IT leverancier van klantcontactdiensten en werken voor klanten zoals Kwikfit, SportCity, Fleurop, Engie en Feenstra. Hoe lever je de beste klantervaring? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Michael van den Brink, Country Manager; en Pepijn Groeneveld, Marketing Manager bij Content Guru.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live