Nieuws

De Ondernemer 090523

De Ondernemer #47

De Ondernemer in teken van internationaal ondernemen gemist?

Wel of niet gaan ondernemen in het buitenland? Financieel dienstverlener Mollie deed er recent onderzoek naar, ondervroeg ruim 400 beslissers en verantwoordelijken op het gebied van financiën, marketing, sales of algemeen management. Hun antwoorden en adviezen van experts bundelden ze in de Cross Border Manual. Daar vertelde Raymond Lansheuvel, Head of Business Development Nederland bij Mollie, als co-host in De Ondernemer alles over.

"Uitbreiden naar het buitenland kan een spannende stap zijn, zeker tijdens een onzekere economische tijd. Toch is het belangrijk om juist in dit soort tijden te innoveren en kijken waar het groeipotentieel zit", stelt hij. "Een van onze buurlanden kan dan een veilige keuze zijn, omdat je daarbij vaak goed vanuit Nederland kan opereren. Maar zelfs dan is een goede voorbereiding enorm belangrijk."

Verder te gast in deze uitzending waren Jacob van der Vis van de Kamer van Koophandel, Guy Hoeks, journalist; Jelmer Wind van Team5pm, Lennard van Otterloo van het De Ruyter Netwerk en Eric Berkhof van Van Mossel Automotive Group. 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live