Nieuws

020523 De Ondernemer

De Ondernemer #46

Een nieuwe uitzending van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Remy Gieling en Jonathan van Noord ontvingen deze keer als co-host Rob Schalker, founder en CEO van het internationale lifestylemerk A Fish Named Fred. A Fish Named Fred is opgericht in 2011 en heeft de missie om de wereld gelukkiger en kleurrijker te maken. Rob gaat al een tijdje mee in de fashion- en lifestyle wereld, hoe heeft hij die de afgelopen jaren zien veranderen? 

Daarnaast gingen ze in gesprek over het belang van storytelling. Hoe ver kun je gaan met storytelling, wie is A Fish Named Fred dan uiteindelijk precies en hoe belangrijk is storytelling om je te onderscheiden in de fashion industrie?

Verder spraken Remy Gieling en Jonathan van Noord met Huib van Bockel, founder en CEO van Tenzing; Cor Hospes, specialist op het gebied van storytelling en contentmarketing; Cor Molenaar, bijzonder hoogleraar eMarketing en Distance Selling aan de Erasmus University; Jan Meerman, directeur van INretail; Barry Eichhorn van BE Digital en Wouter Steenkist van Heroes Only.

Natuurlijk kwam ook Job van den Berg weer langs voor een verse Data Dinsdag.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live