Nieuws

Breens LIVE #3

Breens LIVE! #3

Een nieuwe Breens LIVE! met Robert van den Ham en Geert-Jan van der Snoek gemist?

Alles wijst erop dat Artificiële Intelligentie (AI) ook het onderwijs gaat veranderen. AI heeft een enorme potentie om de kwaliteit van onderwijs te verhogen. Maar hoe benutten we deze kansen voor alle groepen in de onderwijsketen? Hoe houden we daarbij oog voor de maatschappelijke en sociale aspecten? Dat lukt alleen in co-creatie tussen onderwijs, overheid, bedrijfsleven en inwoners van Nederland.

Op welke wijze kan AI het onderwijs ondersteunen op creatieve- en efficiëntie wijze en de traditionele klas/collegezaal setting veranderen? Robert van den Ham en Geert-Jan van der Snoek gingen erover in gesprek met Bram Enning, aanvoerder zone Veilig en Betrouwbaar Benutten van Studiedata bij Versnellingsplan; en Ron Augustus, Chief Innovation Officer, member of the Board bij SURF.

Hoe ondersteunt Breens Network het onderwijs en het publieke domein bij het digitaliseren en optimaliseren van leerprocessen vanuit een centrale plek voor de student?  

Breens LIVE! is iedere derde vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te horen op New Business Radio en achteraf als podcast te beluisteren op alle bekende kanalen. 

Luister live