Nieuws

Meesters in de Bouw 030223

Meesters in de Bouw #8

Arno Doornenbal ging in gesprek met Erwin Snijders en Karim Khallouki.

Erwin Snijders houdt van een mooie werkplek, een goede werksfeer en uitdagende, mooie projecten. Via Velox is hij sinds 2019 werkzaam op zulke projecten: de A-pier van Schiphol en Rembrandt Park One. Karim Khallouki is werkvoorbereider via Velox bij Nikhef in Amsterdam.

Op Nikhef, het Nationaal Instituut voor Subatomaire Fysica in Amsterdam, doen wetenschappers onderzoek naar de elementaire bouwstenen van ons universum. Over bouwstenen gesproken: daar weet ook Karim Khallouki alles van. Als werkvoorbereider bij bouwbedrijf Strukton is hij nauw betrokken bij de grootschalige renovatie van Nikhef. Hoe zijn Karim en Erwin bij deze projecten terecht gekomen? Arno Doornenbal ging er met de heren over in gesprek.

Meesters in de Bouw
In 'Meesters in de Bouw' neemt Velox luisteraars mee in belangrijke lessen uit grootschalige bouwprojecten, zoals de Schiphol A-pier, de Erasmus Universiteit MFO II en de gebiedsontwikkeling Oostenburg in Amsterdam. Ook komen belangrijke trends en thema’s als personeelstekort, duurzaamheid en het woningtekort aan bod.

Podcast
Na afloop van de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via de bekende podcastkanalen.

Luister live