Nieuws

LTB Manutan 19012023

Ondernemen voor een betere wereld

Fabienne de Vries ontving het bedrijf Manutan in Let's Talk Business.

Manutan Nederland maakt al 28 jaar deel uit van de internationale Manutan Group. Een familie van sterke organisaties, die het belang van medewerkers, klanten en de samenleving vooropstellen. Daar plukken de medewerkers, klanten en zelfs de samenleving de vruchten van. De Manutan Group biedt meer dan 700.000 producten aan, van intern transport en opslag, kantoorartikelen, afvalverwerking en gereedschap tot milieu, schoonmaak en persoonlijke veiligheid. 

Manutan Nederland levert meer dan 200.000 producten en daarnaast verzorgt het bedrijf ook de complete inrichting van kantines, recepties, werkplaatsen, kantoren en buitenterreinen en biedt het consultancy diensten op het gebied van e-procurement, afvalbeheer en inkoopprocessen. Hoe hebben zij zich gespecialiseerd op het gebied van distributie van apparatuur en benodigdheden voor bedrijven en lokale overheden? Fabienne de Vries ging hierover in gesprek met Ramon Kok, Managing Director Enterprise Division | Group Management Board bij Manutan International.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live