Nieuws

LTB Happybase 21122022

Wat is jouw unieke krachtbasis?

Martine Hauwert sprak met Eva Meijer en Marianne Meijers van Happybase in Let's Talk Business.

Hoe houd je je goede medewerkers aan boord en hoe krijg je medewerkers die niet meer fit for purpose of fit for future zijn, in beweging? Dit zijn beide grote uitdagingen binnen HR, uitdagingen waar Eva Meijer en Marianne Meijers een oplossing op hebben bedacht: Happybase.

Met deze methodiek ondersteunen ze 'niet-professionele coaches' (denk aan managers, docenten en HR-professionals) in de begeleiding van professionals door middel van de combinatie van positieve psychologie en 'Design Thinking'.

Martine Hauwert ontving in de studio co-founders Eva Meijer en Marianne Meijers. Daarnaast schoof ook Jurriaan Graaff aan. Hij is Head of HR bij Studytube en een ervaren HR-expert die Eva en Marianne adviseert op het gebied van product-market fit.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live