Nieuws

Business Open 3.0 20122022

Veilig het nieuwe jaar in

Business Open 3.0 stond dit keer helemaal in het teken van veiligheid.

Roelof Meijer ging met zijn gasten ingesprek over veiligheid op de werkvloer. Te gast waren Kees Weerheim van BHV Nederland; Michèle van den Bijllaardt van [SIC] Arbo, Mark Reinders van De Netwerk Groep en Rein Korthals Altes van Business Open Nederland.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live