Nieuws

151122 Business Open 3.0

Wie is een goede leider?

Business Open 3.0 stond deze aflevering in het teken van leiderschap.

Roelof Meijer boog met zijn gasten over de vraag: Wie is een goede leider? Te gast in de uitzending waren Maureen Veurman van UP Crisiscommunicatie & Media, High Performance expert Nico Hanhart, Inge Meester van SamenMeester, Mark Reinders van De Netwerk Groep en Robbert Trimbos van Business Open Nederland.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live