Nieuws

LTB watson & holmes 09112022

Analyseren van de vastgoedmarkt

Fabienne de Vries sprak met Leon Pragt en Ronald de Nas in Let's Talk Business.

Watson & Holmes is gespecialiseerd in het analyseren van de vastgoedmarkt. Ontwikkelingen volgen bijvoorbeeld steeds sneller op en het overheidsbeleid moet flexibeler meebewegen. Sommige woningen staan er meer dan 50 jaar, is dit wel handig? Kunnen we niet naar andere oplossingen kijken die makkelijker meebewegen met ontwikkelingen? Fabienne de Vries ging in gesprek met Leon Pragt, directeur van Watson & Holmes; en Ronald de Nas, directeur van Wooove en StudioNAS.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live